Майстер виробничого навчання Третяк Наталія Іванівна

Дистанційне навчання

Група № 28 "Машиніст тістообробних машин. Пекар. Кондитер."
Пісочні тістечка з фруктовою начинкою та кремом «грибок».
Пісочна корзинка з білковим кремом і консервованими фруктами.
Упаковка та термін реалізації продукції.
Зберігання борошняних кондитерських кондитерських виробів.
Отправить по электронной почтеНаписать об этом в блогеПоделиться в XОпубликовать в FacebookПоделиться в Pinterest

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Главная страница
Подписаться на: Сообщения (Atom)

Обо мне

Третяк Наталія Іванівна
Просмотреть профиль

Сообщить о нарушении

Поиск по этому блогу

  • Главная страница
  • Корисна інформація
  • Дистанційне навчання
  • Портфоліо

Популярные сообщения

Тема "Путешествие". Технологии Blogger.